facebook

Обстріли за всіма напрямами. Доба в зоні АТО

Українські військові звинувачують сепаратистів в обстрілах по всій лінії фронту.

У суботу, 23 травня, з 6:00 до 18:00 сепаратисти продовжували обстрілювати позиції сил АТО в усіх напрямках.
Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.
“На Донецькому напрямку злочинці з протитанкового ракетного комплексу обстріляли Гранітне. Бойові машини піхоти кілька разів вели вогонь по Новотроїцькому. Гранатомети і стрілецька зброя були використані загарбниками у Пісках і Новотроїцькому”, – зазначили у штабі.
На Артемівському напрямку з артилерії, мінометів, гранатометів і стрілецької зброї бандити вели вогонь по Розсадках та Кіровому.
“Не зовсім спокійно було і на Маріупольському напрямку. Після відносного затишшя бойовики зі стрілецької зброї і гранатомета обстріляли Чермалик. Широкине потрапило під вогонь 82 мм міномета”, – йдеться у повідомленні штабу.
Між 9:00 і 10:00 в районі с. Кримське на Луганщині відбулося боєзіткнення підрозділу ЗС України з ДРГ російсько-терористичних військ. “Ворог відступив”, – заявили в прес-центрі АТО.
Сепаратисти також повідомляють, що найбільш напружена ситуація під Широкиним, Донецьком і у Волноваському напрямку. Вони звинувачують в обстрілах українських військових.
Як повідомлялося раніше, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції один український військовослужбовець загинув, ще п’ятеро отримали поранення.
Читайте також:  На Донбасі сконцентровано понад 40 тис. російсько-терористичних військ, - президент

Шукайте деталі в групі Facebook