facebook

Шокуючий фейк: “Укри” стратили “ополченця” і його дружину в Карпатських лісах??? (ВІДЕО+18)

У мережі з’явилося шокуюче відео під назвою: “Страта “а



п
алчєнца” і його вагітної дружини, імовірно батальйоном «Донбас»”, на якому, власне і зображена “страта” через повішення. Не дивно, що подібного роду відео опубліковане не ким небудь, а сепаратистським каналом “News-Front”, який не гребує різного роду чорнухою і фейками… ну, такі ЦУ з Кремля приходять, чого вже! Головний аспект даного відео – відбувається цілковите інсценування. І розвінчувати фейк почнемо відразу після його уважного перегляду.

Отже, по ходу п’єси, що називається:
1. Насамперед, центр тяжіння знаходиться в районі пояса. Тобто кінець мотузки закріплений за пояс і пропущений через комір, а поверх мішка фальшива петля. Стандартний кіношний трюк. До того ж у “вагітної” проглядається мотузка під животом … Це, що, такий високодуховна бандаж?

2. При повішенні голова з’їжджає в бік (вліво або вправо), а не залишається вертикальною.

3. Після асфіксії спостерігається характерна конвульсія, чого не відбулося ні в однієї з нібито жертв. Мужик посмикав ногами, але буквально секунду. Конвульсії ж шибеників супроводжують до 10 секунд.

4. Практично завжди повішення супроводжує дефекація і сечовипускання.

5. Ліс не має нічого спільного з Донбасом. Багаторічні, височенні хвойні ліси є тільки в Карпатах… Невже ополченця, в камуфляжі і його вагітну дружину повісили під Львовом чи Франківськом? Але, теж не в’яжеться, адже всі ми знаємо, що під Львовом страчують по-старому – прив’язують до двох смерік і…

6. Ландшафт так само далекий від донбащини. Ближче до гірського. І знову … невже Львів? Але знову неув’язочка – берьози ж!

Читайте також:  Кремль передав Україні свій варіант домовленостей і чекає на відповідь - Пєсков

7. І головне – відео без звуку. Без звуку тому, що не зважилися його автори імітувати українську мову, особливо після провалу фейкового репортажу про голод в Росії, нібито знятого “1 + 1”. Тому звук на відео відсутній.

8. Нива – знаряддя страти. На автомобілі затерті номера. Враховуючи те, що відео було нібито виявлено на телефоні українського карателя, стає цікавим, яким чином він відредагував на телефоні відео і головне – навіщо?

9. І на завершення, зйомка, як для мобільного телефону, занадто “рівна”. Так, камера періодично ходить з боку в бік, але це мало що спільного має з справжньою зйомкою камерою телефону, коли тремтіння набагато різкіше, частіше і помітніше.

Вердикт простий – фейк чистої води. Бездарний, безграмотний, зроблений на території раSSєї і пущений в поширення по сепаратистським каналам. Був Слов’янський хлопчик, була бабуся епілептічка, був дідусь з цукерками, а тепер буде ополченець з вагітною дружиною… Фантазія, як фантазія, а ось майстерність даних фейкометчиків на рівні дна.
Ну і головне, може користувачам зайнятися оформленням скарг на даний канал на Ютубі. Після подібного роду відео вже точно їх повинні прикрити.

https://youtu.be/uBKmcQLGYGk

Джерела:

– https://youtu.be/uBKmcQLGYGk

– http://zloy-odessit.livejournal.com/1272603.html

– https://www.youtube.com/watch?v=uBKmcQLGYGk&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DuBKmcQLGYGk&has_verified=1&bpctr=1432465935

Шукайте деталі в групі Facebook