facebook

Доба в АТО: обстріли на Донецькому і Маріупольському напрямках

Сепаратисти з танків, мінометів і артилерії обстріляли низку населених пунктів.

1629068




Минула доба в зоні проведення антитерористичної операції видалася неспокійною для військовослужбовців Збройних сил України як вдень, так і вночі, повідомляє прес-центр АТО в понеділок вранці.

“З 24 на 25 травня на Донецькому напрямку з танків, мінометів і артилерії заборонених калібрів загарбники вели вогонь по Опитному, Пісках, шахті Бутівка, Кам’янці, Верхньоторецькому, Авдіївці, Гранітному, Березовій, Тарамчуку. На Луганському – по Сокільниках, Станиці Луганській та Щастю”, – йдеться в повідомленні.

Крім цього, закінчилося відносне перемир’я на Маріупольському напрямку. Бойовики з мінометів, самохідних артилерійських установок, гранатометів і стрілецької зброї майже безупинно обстрілювали Широкине. “У районі Гнутового відбулося бойове зіткнення, яке, правда, тривало недовго. Зіткнувшись зі щільним вогнем, диверсійна група злочинців відступила”, – інформують у прес-центрі АТО.

На Артемівському напрямку було спокійніше. Неподалік від Славковичів в бік українських військовослужбовців стріляв снайпер, а вночі ворожі міномети двічі обстріляли Богуславське.

Напередодні у штабі АТО повідомили про відновлення обстрілів на Маріупольському напрямку. Батальйон Азов повідомляв, що в районі Широкиного посилилися обстріли. З боку українських військових і сепаратистів є загиблі і поранені.

Читайте також:  Розвідка виявила біля українських позицій ЗРК бойовиків, що здатний збивати авіацію

Шукайте деталі в групі Facebook