facebook

ТОП-5 найдорожчих угод квітня, укладених за результатами державних закупівель в Івано-Франківській області

В Івано-Франківській області за квітень результатами державних закупівель укладено 47 угод.



Money

Перше місце серед найдорожчих угод за квітень 2015 року стала угода, укладена між державним підприємством «Виробниче об’єднання «Карпати» і товариством з обмеженою відповідальністю «Деллі», сума якого склала 6,5 мільйонів гривень. Договір укладено за результатами проведеного тендеру на придбання 20750 світлодіодних ламп та модулів. На протязі 2015 року ТзОВ «Деллі», що знаходиться у м. Львів, має забезпечити майже 11 тис. різних видів комплектів запчастин для виготовлення світлодіодних ламп на суму більше ніж 4,5 млн грн. та 10 тис. комплектів – ціна за кожен з яких в договорі не вказана.Другим найдорожчим договором квітня став договір на орієнтовну суму в розмірі 2 млн. грн., укладений між дочірнім підприємством «Івано-Франківський облавтодор» відкритого акціонерного товариства «Автомобільні дороги України» та Рівненським приватним підприємством «Фірма Лариса К» на придбання гранітного відсіву та щебню гранітних фракцій. Також, договором передбачено, що вказана сума договору не є кінцевою, оскільки його остаточна вартість визначатиметься шляхом додавання загальної вартості кожної партії товару за всіма видатковими та залізничними накладними.

Третьою найдорожчою угодою, укладеною за результатами державних закупівель в Івано-Франківській області, є угода комунального підприємтва «Івано-Франківськводоекотехпрому» та місцевого приватного підприємця Ганчака Ігора Миколайовича на закупівлю 190 тон харчової солі. 1 кг солі КП «Івано-Франківськводоекотехпрому» обійшовся в 4,95 грн. з ПДВ, що в загальній сумі становить 950 000 грн.

Наступною стала угода на суму 834 348 гривень. На цю суму комунальне підприємство «Житлоінфоцентр», що знаходиться у м. Коломия, замовила захоронення твердих побутових відходів у товариства з обмеженою відповідальністю «Колокомунсервіс». Дане товариство має виконати роботи до кінця 2015 року.

Читайте також:  Як COVID-19 вплинув на медицину Прикарпаття: розмова з лікарем і науковцем Олегом Атаманюком

П’яте місце зайняла угода комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром» та івано-франківського товариства з обмеженою відповідальністю «Румата» на суму 460 000 гривень. Підприємство 290 тонн асфальтобетонної суміші. Окрім цієї угоди «Івано-Франківськводоекотехпром» підписав ще 9 угод з різними підприємствами на закупівлю предметів та виконання послуг на загальну суму 1,2 мільйона гривень.

Зокрема, найбільше число угод за результатами державних закупівель підписано Калуською ТЕЦ. Їхня кількість складає 24 угоди на виконання послуг, діагностики, ремонтних робіт та закупівель приладів, акумуляторів та інших технічних приладів, загальна сума яких у підсумку склала 655, 190 гривень.

джерело http://versii.if.ua/novunu/top-5-naydorozhchih-ugod-kvitnya-ukladenih-za-rezultatami-derzhavnih-zakupivel-v-ivano-frankivskiy-oblasti/

Шукайте деталі в групі Facebook