facebook

На Луганщині загинули двоє бійців батальйону Айдар

За тиждень у батальйоні втратили двох бійців в результаті обстрілів.

1630267




У Луганській області за тиждень в ході виконання бойових завдань загинули двоє бійців батальйону Айдар, повідомляє прес-служба батальйону.

“Сьогодні (26 травня – ред.) ми зазнали ще однієї втрати – в районі Золотого загинув боєць 2-ї афганської штурмової роти Марчук Євген Олександрович, 1988 року народження, позивний – Чорний, з міста Кривий Ріг Дніпропетровської області … 22 травня 2015 року при виїзді на бойове завдання загинув боєць 2-ї афганської штурмової роти нашого батальйону, житель міста Щастя, Гащенко Олексій Михайлович, 1965 року народження (позивний – Даос)”, – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що 26 травня бійці батальйону потрапили під обстріл, Марчук і кілька інших бійців отримали осколкові поранення. Йому видалили осколок з плеча, він відмовився від госпіталізації і повернувся на позиції на Золотому. Повернувшись на позиції, Марчук знову потрапив під обстріл і при черговому вибуху отримав численні осколкові ушкодження, несумісні з життям.

Загиблий 22 травня боєць також отримав смертельне поранення при виїзді на бойове завдання, повідомляє прес-служба.

Варто зазначити, що випадки загибелі військових в Луганській області останнім часом почастішали, також як й інтенсивність обстрілів і боїв. Так, минулого тижня в результаті бою біля Катеринівки загинули троє військових, шестеро отримали поранення. Напередодні сепаратисти розстріляли медичний автомобіль, в результаті чого один військовий загинув, один госпіталізований.

Читайте також:  Порошенко затвердив додаткові заходи щодо забезпечення обороноздатності держави

Шукайте деталі в групі Facebook