facebook

Через 200 років люди стануть кіборгами – ізраїльські вчені

На думку фахівців, змінити природний вміст речей допоможуть технології.

1629335




Ізраїльські вчені вважають, вже скоро розвиток технологій дозволить людині змінювати тіло або відмовлятися від нього на користь вічного життя у вигляді програми, пише The Telegraph. Ювал Ной Харарі з Єврейського університету Єрусалиму зазначає, що через 200 років люди зможуть стати кіборгами і перемогти смерть.

“Вважаю імовірним, що в наступні 200 років хомо сапієнс зможуть перетворити себе в якусь ідею або божественну істоту за допомогою біологічних маніпуляцій, або за допомогою генної інженерії, або ж за допомогою створення кіборгів – частково з живою плоттю або без неї”, – заявляє професор.

У свою чергу, нейробіолог Ханна Крітчлоу з Кембриджського університету каже, що одного разу комп’ютер дасть людині можливість жити вічно. Тим не менш, це трапиться тільки тоді, коли люди зможуть створити машину, за рівнем складності зіставну з людським мозком.

Крітчлоу вважає, що завантажити розум людини в комп’ютери вдасться, коли вони стануть досить потужним. “Якби у нас був комп’ютер, який міг би створити ті 100 трильйонів перехресних з’єднань, то це було б тим, що робить нас нами”, – сказала вона.

Раніше дослідники заявляли, що дієта з низьким вмістом білка продовжує життя.

Читайте також:  Поранений “кіборг” Леонід Хмельков мріє знову стати на ноги. Уся надія — на небайдужих українців. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook