facebook

В раSSєї ЧС-2018 з футболу “успішно” завершився?

Як повідомляє Вloomberg,



18 високопоставлених чиновників FIFA підозрюються в одержанні хабарів і відкатів при організації турнірів і надання прав на їх трансляцію.

Хабарники з ФІФА тривалий час “прікідивалісь Лавровимі” і НЕ звертали (!) увагу на той факт, що Чемпіонат Світу з футболу 2018 року буде проходити в путлерівській раSSєї, яка розпочала криваву і підлу ВІЙНУ на території Європи! Саме вони відстоювали позицію про проведення чемпіонату в країні-”ізгої”, котра незважаючи на накладені санкції, погрожувала закидати весь світ “ядрьоними” боєголовками!

Прокуратура США висунула звинувачення 14 особам у здирництві, шахрайстві з використанням телекомунікаційних засобів і відмиванні грошей, якими вони займалися протягом 24 років з метою «власного збагачення за допомогою корупції в міжнародному футболі», – підкреслюється в опублікованій в середу заяві Міністерства юстиції США. Ще чотири людини були визнані винними. Перераховані звинувачення були висунуті проти кількох високопоставлених чиновників ФІФА, керівної футбольної організації.

«Звинувачення стосується корупції, яка стала нестримною, систематичною і глибоко вкоріненою як за кордоном, так і тут, у Сполучених Штатах, – підкреслила Генеральний прокурор Лоретта Лінч (Loretta Lynch) в своїй заяві. – Йдеться про злочини, які охоплюють, принаймні, два покоління футбольних чиновників».

Джерело – http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-05-27/u-s-starts-world-cup-bribery-sweep-as-swiss-police-raid-hotel

Читайте також:  Ухилянтам приготуватися: Спершу до України будуть повертати топкорупціонерів — міністр юстиції

Шукайте деталі в групі Facebook