facebook

В Івано-Франківській області визнали Росію агресором

Вчора,відбулася чергова сесія Надвірнянської районної ради. 62c5f8f920ef060276209e04bd02b292_735x418



Депутат Михайло Іваночко запропонував внесли в порядок денний питання «Про визнання агресором Російську Федерацію».
Зокрема, обранці наголосили, що в час, коли вся країна згуртувалася для захисту територіальної цілісності та загальноєвропейських демократичних цінностей, ми, повинні внести в порядок денний це питання.
«Звертаємося до депутатів Надвірнянської районної ради VI демократичного скликання з вимогою підтримати Звернення щодо визнання Російської Федерації агресором, а самопроголошені, так звані, «ДНР» та «ЛНР»  терористичними організаціями.», – йдеться у тексті заяви націоналістів.
«Потрібно нарешті почати називати речі своїми іменами. Ми вже майже рік воюємо з сусідньою державою, яка анексувала частину нашої території, а нині російські солдати та найманці вбивають українських вояків та мирних мешканців на Донбасі в угоду імперських амбіцій свого вождя Путіна. Насамперед ми повинні захищатися самі, не чекати допомоги зі сторони», – наголосив Михайло Іваночко.
Під час голосування депутати районної одностайно проголосували за визнання Росію агресором, а так звані «ДНР» та «ЛНР» терористичними організаціями. Рішення сесії буде направлено до Президента та Верховної ради України.

Читайте також:  Путін все ще хоче захопити усю Україну: Данілов попередив про тривалу війну

Шукайте деталі в групі Facebook