facebook

Кортеж Гонтаревої їздить Києвом з грубими порушеннями

Автомобілі голови Нацбанку їздять через подвійну суцільну.

1631462



Водії голови Національного банку України Валерії Гонтаревої їздять Києвом з грубим порушенням правил дорожнього руху. Як повідомляють Вести, напередодні, 28 травня, джип, в якому їхала Гонтарева, перетнув подвійну осьову і через зустрічний потік виїхав на тротуар, щоб припаркуватися. Це сталося за два квартали від Верховної Ради, на вулиці Мазепи. Штраф за такий маневр становить 255-340 гривень.

За інформацією видання, глава Нацбанку також посилила особисту охорону. Так, у кортежі у чиновниці з’явилися новий мікроавтобус супроводу, додатковий охоронець і бронь на її особистому Mercedes.

“Ми розглянули за задніми дверцями авто броньовану перегородку з кулестійким склом, характерну для захисту B6/В7 (вищий клас охоронних технологій)”, – зазначає ЗМІ.

Гонтарева показала журналістам свій будинок і приготувала обід

Як повідомляв Кореспондент.net, у Ризі, коли тривав саміт “Східного партнерства” 21-22 травня, журналісти сфотографували Гонтареву під час шопінгу. Глава Нацбанку була в популярному магазині одягу H&M – це шведська марка бюджетного одягу для молоді.

Читайте також:  Китайці заявили про крадіжку статуї Будди з мумією ченця всередині

Шукайте деталі в групі Facebook