facebook

Доба в АТО: гранатомети сепаратистів проти броньовиків ЗСУ

Військові кажуть про обстріли з гранатометів і мінометів, сепаратисти стверджують, що ЗСУ застосували танки і бронемашини.

1631468




Починаючи з вечора четверга сепаратисти обстрілювали позиції українських військових з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї, повідомляє прес-центр АТО.

На Маріупольському напрямку бандформування вели вогонь по Широкиному. Після 20:00 на напрямку було тихо.

“На Донецькому напрямку загарбники, використовуючи 120 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети били по Пісках, Опитному, Мар’їнці. Застосовувалася і стрілецька зброя”, – йдеться у зведенні прес-центру.

На Луганському – використовуючи переважно гранатомети, сепаратисти стріляли по Станиці Луганській, Щастю, Золотому і Трьохізбенці.

Населений пункт Кірове зазнав обстрілу з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. З опівночі на Артемівському напрямку було тихо.

У свою чергу, сепаратисти повідомляють, що українські військові за добу 30 разів обстріляли населені пункти “республіки”.

“Йдеться про 16 мінометних, чотирьох танкових обстрілах, а також п’ять обстрілів з бронемашин. Крім того, п’ять разів вогонь відкривався з гранатометів і стрілецької зброї”, – йдеться в повідомленні.

За словами сепаратистів, під обстрілами опинилися Донецьк (територія аеропорту), Горлівка та Дебальцеве. Також порушення режиму перемир’я були зафіксовані в населених пунктах Спартак, Жабичеве, Григорівка, Біла Кам’янка, Новомар’ївка, Калинівка, Таврійське, Саханка, Широкине і Лозове.

Як повідомляв Кореспондент.net, за даними військових, обстріли в зоні АТО скоротилися у півтора-два рази.

Читайте також:  Доба в АТО: обстріли Донецька, Водяного та Авдіївки

Шукайте деталі в групі Facebook