facebook

Савіка Шустера нецензурно облаяли в прямому ефірі

Чоловік, що назвався російським військовим, в прямому ефірі нецензурно облаяв Савіка Шустера.

1632169


У прямому ефірі ток-шоу Шустер Live на телеканалі 112 Україна дали слово людині, що назвалася російським військовим, які беруть участь у вторгненні Росії в Україну. Після тривалої бесіди анонімний гість програми заявив, що все сказане ним вигадка, після чого нецензурно висловився на адресу ведучого Савіка Шустера.

Чоловік відповідав на запитання ведучого програми по телефону, його голос був змінений. Спочатку він розповідав про війну на Донбасі і про своє знайомство з двома затриманими біля Щастя Луганської області росіянами. Однак в один момент він несподівано назвав слухачів “ідіотами”, заявивши, що все розказане – неправда, і вилаяв Савіка Шустера нецензурними словами.

Увага: Відео містить ненормативну лексику

Як повідомляв Кореспондент.net, раніше в інтерв’ю німецькому каналу ZDF президент України Петро Порошенко заявив про присутність на території України близько 11 тисяч російських військовослужбовців.

Президент Росії Володимир Путін не раз заявляв про відсутність російських військових у Донецькій і Луганській областях, а також запевняв, що війна між Україною і Росією неможлива.

У свою чергу, в Держдепі США і НАТО стверджують, що війська РФ продовжують діяти на Донбасі.

16 травня під час бойового зіткнення в районі міста Щастя затримали двох російських спецназівців зі складу диверсійно-розвідувальної групи. Затримані розповіли, що є діючими військовослужбовцями 3-ї бригади спеціального призначення, що дислокується в Тольятті.

Пізніше в Міноборони Росії заявили, що військові звільнилися з армії минулої зими. Те ж заявили їхні рідні в інтерв’ю російським ЗМІ. Але російські спецназівці відкинули своє звільнення і висловили обурення позицією російської держави.

Читайте також:  НІКОЛИ не беріть трубку, якщо вам телефонують з ЦЬОГО номера!

Шукайте деталі в групі Facebook