facebook

Зоря зіграла внічию з Ворсклою в матчі чемпіонату України

Зоря і Ворскла не виявили сильнішого у матчі 26-го туру чемпіонату України, який відбувся 29-го травня.

1632132




Матч між луганською Зорею та полтавською Ворсклою повинен був визначити, хто з колективів займе 4-й рядок у турнірній таблиці. Це призвело до того, що вже з перших хвилин зустрічі обидві команди активно йшли вперед.

Тим не менш рахунок на табло довго залишався 0:0, поки на 42-й хв. зустрічі Філіп Будковський не вивів господарів вперед. Жерков Любенович після подачі Караваєва скинув м’яч у центр штрафного полтавчан, де швидше за всіх зорієнтувався форвард Зорі, котрий головою відправив м’яч у сітку воріт гостей. Таким чином, на перерву команди пішли за мінімальної переваги луганської команди.

Пристрасті на полі розпалилися на 56-й хв. зустрічі. Філіп Будковський і Санжар Турсунов розпочали з’ясовувати стосунки в центрі поля, за що одержали по “гірчичнику”. Для нападника господарів це попередження виявилося другим у матчі.

Уже через 9 хв. Ворскла зрівняла рахунок у поєдинку. Олександр Ковпак вдало пробив з 23 м після передачі Шиндера – 1:1.

Після цього гості не заспокоїлися і спробували дотиснути суперника. Дуже активним був Антон Шиндер. Однак саме він став другим антигероєм у зустрічі. На 67-й хв. нападник Ворскли удавано впав після легкого контакту із захисником господарів і одержав жовту картку за симуляцію. Як і у випадку з Будковським, це попередження виявилося другим у Шиндера і він достроково залишив межі поля.

За рівних складів команди спокійно дограли матч, який завершився за нічійного рахунку – 1:1. Таким чином, луганська Зоря посіла 4-те місце в чемпіонаті України, а слідом за нею розташувався полтавський колектив.

Читайте також:  Зоря впевнено обіграла Шарлеруа в Лізі Європи

Зоря – Ворскла (1:1)

Голи: Будковський, 42; Шиндер, 67

Вилучення: Будковський, 56; Шиндер, 78
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Шукайте деталі в групі Facebook