facebook

Українські військові знищили бронеавтомобіль!

На Донбасі був знищений ще один раSSєйський



БПМ-97 (чи то “Вистрєл”, чи то “Висєр”, а може й “Постріл”), він же КамАЗ-43269, бронеавтомобіль російського виробництва, який знаходиться на озброєнні ЗС РФ у кількості не більше 200 одиниць!

Перебуває на озброєнні російської 7-ої військової бази в Гудауті (Абхазія), де використовується як автомобіль розвідки, підрозділів антитерору всіх дивізій ракетних військ стратегічного призначення, а так само застосовується регіональними спецпідрозділами федеральної служби виконання покарань.

Як відомо, минулої зими в Луганськ було направлено не менше десяти цих автомобілів, чому є достатня кількість фото і відео доказів. Використання даного сучасного російського бронеавтомобіля обумовлено тим, що він виконує функції штабної, патрульної та розвідувальної машини, що в умовах інтенсивного застосування росіянами безпілотників цілком пояснює його появу на окупованих територіях Донбасу.

Порівняно недавно з’явилося фото доказу знищення бронеавтомобіля даного типу минулої зими. На фото авто мало серйозні пошкодження заднього моста, що говорить про підрив на міні. В даному випадку, БПМ-97 був практично повністю знищений. По всій видимості або потужний фугас, або місцеві розтягнули на запчастини… Ну, а що? Буває!

Джерело – http://zloy-odessit.livejournal.com/1283899.html

Читайте також:  Під Волновахою жінка підірвалася на міні

Шукайте деталі в групі Facebook