facebook

Дніпро на виїзді не зумів обіграти Говерлу і фінішував третім у чемпіонаті

Матч 26-го туру чемпіонату України Говерла – Дніпро, який відбувся в суботу, 30 травня, в Ужгороді, закінчився нульовою нічиєю.

1632357



Фіналіст Ліги Європи дніпропетровський Дніпро в заключному турі чемпіонату України мав обігрувати Говерлу і сподівається, що Карпати зможуть обіграти або зіграти внічию з Шахтарем. При такому розкладі команда Мирона Маркевича могла зайняти друге місце, яке дає право зіграти в Лізі чемпіонів. І якщо львівський клуб з поставленим завданням впорався, зігравши з Шахтарем з рахунком 2:2, то клуб з Дніпропетровська не зумів досягти позитивного для себе результату у своєму поєдинку.

Виставивши зі стартового свистка на матч з Говерлою експериментальний склад, дніпропетровці не зуміли розпечатати ворота ужгородців. Не допомогли Дніпру і Руслан Ротань та Євген Коноплянка, які вийшли на заміну в другому таймі. Підсумковий рахунок зустрічі 0:0 і Дніпро зберіг за собою третє місце.

Говерла – Дніпро 0:0

Говерла: Коваль, Люлька, Акакпо, Ягодінскіс, Тудос, Райчевіч, Хльобас, Шацьких (Каверін, 77), Мякушко (Родич, 49), Трухін, Фещук

Дніпро: Бойко, Федецький, Чеберячко, П.Гуйе, Влад, Федорчук, Бохашвілі (Баланюк, 74), Васильєв (Ротань, 60), Ксьонз, Близніченко (Коноплянка, 59), Селезньов

Попередження: Коваль, Трухін, Райчевіч – Близніченко

Читайте також:  Кубок України. Івано-Франківське "Прикарпаття" громить "Арсенал" і крокує далі

Шукайте деталі в групі Facebook