facebook

«Айдар» відбиває атаку бойовиків поблизу Трьохізбенки

Проросійські найманці і російські терро-війська в черговий раз порушують режим тиші і обстрілюють позиції сил АТО в свято Святої Трійці. З самого ранку ворог обстрілює Трьохізбенку, Щастя і є ймовірність атаки на пропускний пункт в Станиці Луганській зі сторони Луганська.

38c2d63897f321fefa5ff00fa4ad97741433070369



Про це повідомляє у соцмережі прес-секретар 1-ї шр батальйону «Айдар», доброволець Альберт, позивний «Маестро», новину передає «Преса України».

«В селі Трьохізбенка в районі зруйнованого мосту з 11:00 йде бій. Бойовики т. н. ЛНР застосовують стрілецьку зброю і підствольні гранатомети. Бійці 24го ошб «Айдар» тримають оборону.

О 12:10 розпочато обстріл в районі міста Щастя. Застосовуються міномети калібру 82мм, великокаліберні кулемети АГС 17», – повідомляє боєць.

Також стало відомо, що на пропускному пункті у Станиці Луганській зафіксовано масове скупчення місцевих жителів, які планували перетнути закритий блокпост. Поки люди знаходяться у вказаному місці зберігається загроза атаки бойовиків на цей пропускний пункт з метою провокації і паніки серед мирного населення.

«У Станиці Луганській на пропускному пункті з боку Луганська зібралися близько 500 мирних жителів з метою перетнути лінію розмежування. Причиною цього стала поширена недостовірна інформація про те, що на День Святої Трійці пропускний пункт буде відкрито. Є загроза застосування т. н. ЛНР зброї проти громадян, які тут скупчилися, для створення провокації», – пише прес-секретар батальйону.

Читайте також:  Мар'їнку знову масовано обстрілювали, був бій

Шукайте деталі в групі Facebook