facebook

Нардеп Голуб пояснив, чому назвав випускників гумусом

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Владислав Голуб пояснив, що порівнюючи випускників із гумусом, він мав на увазі позитивне значення цього слова, а саме «зародки майбутнього».

63e46ee933ec3c4b9c5ed754c0c163031433066005


Пояснення депутат написав на своїй сторінці у соцмережі.

«Господи, бережи славне місто Черкаси від такого очільника міста! Мер Черкас Одарич послідовник Геббельса! Чим цінічніша брехня, тим більше в неї вірять! Він, на своїй сторонці в ФБ, написав, що я когось якось там обізвав, а саме назвав випускників гумусом. Так ось, у Одарича проблеми… зі слухом! Ну по-перше, гумус є родючою частиною ґрунту, завдяки, якому ростуть рослини. Розуміючи, що Одарич та українська література далекі друг від друга поняття, але саме в українській літературі ми можемо знайти достатньо велику кількість прикладів позитивного вживання цього слово, яке означає зародки майбутнього. Вчіть матчастину, пан мер!», – наголосив Владислав Голуб.

«По-друге, в своєму виступі перед випускниками шкіл міста Черкас, я сказав, що гумусом, родючою частиною майбутнього України, яку, такі як Ви, Одарич, знімали з нашої славетної України протягом останніх 25 років, заради власного збагачення, є МОЄ покоління, на базі якого, вже покоління сьогоднішніх випускників буде дійсно будувати європейську Україну! Так що, якщо дійсно проблеми зі слухом, можу гарного ЛОР лікаря порекомендувати», – зазначає депутат.

Окрім того, Голуб дорікає мера Черкас за те, що він залишив святкування одразу після свого виступу, не дочекавшись завершення.

«Це наскільки треба зневажати і ненавидіти черкащан і випускників міста, що після свого виступу, не дочекавшись закінчення свята, не потанцювавши з випускниками, не розділивши їхню радість, просто розвернутися і підти зі свята. До речі, хто кому і скільки аплодував, попросіть у свого телеканалу запис і подивіться!», – наголошує нардеп.

Також Владислав Голуб заспокоїв мера Черкас, що не буде його опонентом на виборах. Окрім того він пообіцяв зробити все, щоб Черкаси отримали перспективу стати справді європейським містом, але без Сергія Одарича.

Читайте також:  Чи ризикнула б я своїм життям? Зеленська спантеличилася незвичайними питаннями (фото)

Нагадаємо, міський голова міста Черкаси Сергій Одарич заявив, що нардеп від Порошенка (Голуб – ред.) «назвав черкаських випускників трупами і гі*ном».

джерело http://uapress.info/uk/news/show/78767

Шукайте деталі в групі Facebook