facebook

Понад 400 мотоциклістів-стрітрейсерів затримані в Таїланді

Понад 400 мотоциклістів-стрітрейсерів віком від 13 до 30 років затримані в неділю в Бангкоку.

1632661




Про це повідомляє інтернет-версія газети Bangkok Post. Затримували стрітрейсерів близько ста поліцейських і військовослужбовців після погоні вулицями міста, яка розпочалася вночі в суботу і закінчилася рано вранці в неділю, повідомляє газета.

Вранці поліцейські та військові змогли загнати мотоциклістів на одну з міських естакад і перекрити її з двох сторін. Представникам органів правопорядку вдалося затримати 437 осіб, а також більш як 200 мотоциклів і мопедів різних моделей, уточнюється в повідомленні.

Стрітрейсерів перевірили на вживання алкоголю і наркотиків. Тих, у кого тести були негативними, відпускали після бесіди в поліцейській дільниці. У цю категорію потрапило більшість затриманих, зазначає видання. Всі мотоцикли і мопеди поліція утримує для перевірки.

Мотоциклісти-стрітрейсери зазвичай влаштовують гонки в західній частині Бангкока в районі Пхуттхамонтхон на правому березі річки Чаопрайя, що розділяє таїландську столицю надвоє. До місця гонок вони зазвичай пересуваються великими групами з інших районів, створюючи значні перешкоди для руху автомобілів.

Більшість серед стрітрейсерів складають підлітки: учні старших класів середніх шкіл, технічних училищ та студенти університетів.

Читайте також:  Як уникнути смерті від коронавірусу: вчені знайшли дієвий спосіб

Шукайте деталі в групі Facebook