facebook

Я дам за вбитого сина 100 тис.руб., “на водку – хватіт”, сказала особа, яка назвалася офіцером!

Мати вбитого на Донбасі військовослужбовця Збройних сил російської федерації Сергія Андріянова відмовилася мовчати і показала документи про загибель сина в Україні



.

Представники армії росії пропонували їй близько 1600 доларів, за те, щоб вона забула про існування свого сина, про це вона розповіла в репортажі Vice News.

Згідно з документами, її син загинув у “місці тимчасової дислокації підрозділу армії”, при цьому, в довідці по доставці тіла йдеться “Тільки для провезення через кордон“.

Виходить, що Андріянов загинув не на території росії, а місце тимчасової дислокації знаходиться в Україні.

“Ми дзвонили в частину сина, офіцер сказав: “Що ви хочете? Я можу дати вам 100 тисяч рублів, вистачить вам на горілку і пом’янути“. Як ніби ми тільки й робимо, що п’ємо і більше нам нічого не треба”, – поскаржилася мати вбитого солдата.

Андриянов Сергей Викторович, 27.03.1994 – 28.08.2014; с. Подсолнечное Борского р-на Самарской обл.;  в/ч 41450 137ПДП (Рязань)

За її словами на похороні сина була гробова тиша, а його товариші по службі відмовилися розповідати за яких обставин загинув Сергій, пославшись на державну таємницю.

У довідці про смерть сказано, що Андріянов виконував спеціальне завдання і загинув, підірвавшись на міні, а сама довідка видана для проїзду через кордон.

Джерело — http://cargo200.org/andriyanov-sergej-viktorovich, http://saracinua.livejournal.com/

Читайте також:  Якщо Путлер визначить наступником хоч "чорта лисого", народ проголосує за "чорта лисого"!

Шукайте деталі в групі Facebook