facebook

Актор з “Піратів Карибського моря” поїхав воювати з “Ісламською державою”

Британський актор Майкл Енрайт, який зіграв одну з ролей у фільмі “Пірати Карибського моря”, приєднався до курдів для боротьби з ІД.

1633598


Про це повідомляє AP. Енрайт, який знявся у другій частині саги про піратів, з’явився на відеоролику в фейсбуці курдських “Загонів народної самооборони”. На ньому видно, як Енрайт стоїть в траншеї разом з іншими бійцями і стріляє з штурмової гвинтівки. Актор закликає всіх взятися за зброю і допомогти курдським ополченцям.

Майкл Енрайт також відомий за фільмами “Лицар дня”, “Так собі канікули”. Крім цього, він знімався в телесеріалах “Шпигунка”, “Касл”, “CSI Місце злочину”, “Детектив Раш”, “Агенти Щ.И.Т.”.

Раніше міжнародна організація кримінальної поліції оголосила в розшук командира ОМОН МВС Таджикистану полковника Гулмурода Халімова. Канал Youtube раніше розмістив в інтернеті відеозапис, на якому Халімов російською та таджицькою мовами закликав до “боротьби з режимом” на боці угруповання “Ісламська держава” (ІД).

Читайте також:  Астролог назвала дати, коли війська РФ почнуть тікати з України, і відповіла, що буде з Кримом та Донбасом

Шукайте деталі в групі Facebook