facebook

Трилогія “50 відтінків сірого” отримала продовження

Презентація книги відбудеться 18 червня.

1633105




Письменниця Е. Л. Джеймс оголосила про вихід нового роману із серії “50 відтінків сірого”, повідомляє Variety. У книзі під назвою “Грей” сюжет буде переказано від імені головного героя Крістіана Грея. Презентація роману англійською мовою відбудеться 18 червня.

“50 відтінків сірого” побив рекорди попередніх продажів квитків

“Крістіан – багатоскладовий персонаж, і читачі з самого початку були заворожені його бажаннями, прагненнями і неспокійним минулим. До того ж, як знає кожен, хто був закоханий, у будь-яких стосунках є дві сторони і точки зору”, – прокоментувала Джеймс.

Редактор британського видавництва Vintage Books, яке випускало книгу, Енн Мессітт назвала її “неймовірно захоплюючою, що зберегла всі ті переваги, які були в оригінальній трилогії”.

Трилогія “50 відтінків сірого”, що вийшла в 2011 році, була продана по всьому світу накладом більш як 125 мільйонів екземплярів, ставши однією з найпопулярніших літературних серій в історії. За сюжетом студентка філфаку Анастейша Стіл закохується в мільярдера Крістіана Грея, не знаючи про його сексуальні переваги.

Нагадаємо, що в лютому 2015 року на екрани вийшла перша частина фільму “50 відтінків сірого”. Вона зібрала в світовому прокаті більше 569 мільйонів доларів. Прем’єра другого фільму під назвою “На 50 відтінків темніше” запланована на 10 лютого 2017 року, а третя частина під назвою “50 відтінків свободи” вийде на екрани 9 лютого 2018 року.

Читайте також:  Співачка Руслана знялася у вражаючій фотосесії на захист пралісів Карпат (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook