facebook

Олександр Захарченко про бої за Мар’їнку

Керівництво донецьких терористів «донецької народної республіки» висловило думку, що вчорашні бойові дії під Донецьком за населений пункт Мар’їнка між Збройними силами України і бандформуваннями «днр» є нічим іншим, як відволікаючим маневром перед великим наступом українських силовиків на позиції «лнр».
e06d061a77a7bde916b8a91163029d411433387283


А розповів про таку версію вчорашніх кровопролитних подій під Донецьком якийсь Басурін, який є неофіційним прес-секретарем донецьких озброєних терористів.

«Атака на Мар’їнку може бути відволікаючим маневром ВСУ перед ударом по ЛНР. Українські силовики можуть розгорнути бойові дії в ЛНР. Те, що масштабна атака українських силовиків у Мар’їнці розвивалася за затвердженим в Києві, а можливо і на Заході, планом, — абсолютний факт. Про важливість та рівень постановки завдань по організації сьогоднішньої провокації говорить уже хоч би те, що безпосереднє керівництво всіма українськими військами здійснював особисто начальник Генштабу України Віктор Муженко», – розповів донецький терорист.

«Причому не з свого кабінету в Києві, а тут неподалік – у Краматорську. За даними розвідки, зараз Муженко проводить там же нараду з силовиками. Так що, можливо, сьогоднішній наступ був тільки розвідкою боєм або відволікаючим ударом. А більш масштабні провокації цілком можливо завтра розгорнуться в Луганській Народній Республіці. Навряд чи випадково з української території Луганську повністю перекрили водопостачання», – вважає Басурін.

Нагадаємо читачам, що у соціальних мережах масово поширюється фотоскан сьогоднішнього «указу» глави терористичної «донецької народної республіки» Олександра Захарченка, який наказав своїм підрозділам через великі втрати в живій силі і техніці негайно відійти від населеного пункту Мар’їнка, що розташований біля Донецька, і зайняти оборону.

В цьому «указі», достовірність якого, відразу зазначимо, поки «офіційно» від керівництва «днр» не підтверджена, «республіканській гвардії днр» дається наказ відійти від населеного пункту Мар’їнка і негайно зайняти оборонні позиції.

Читайте також:  У зоні АТО за добу поранено 5 українських бійців, загиблих немає

«У зв’язку з великими втратами особового складу та техніки Військ республіканської гвардії Донецької Народної Республіки під час сьогоднішніх бойових дій під Мар’їнкой ПОСТАНОВЛЯЮ:
1. Відвести особовий склад і військову техніку від ліній зіткнення і зайняти оборонні позиції.
2. Цей Указ набирає чинності з моменту після його підписання», – йдеться в указі лідера донецьких бандитів Захарченка.

джерело http://uapress.info/uk/news/show/79368

Шукайте деталі в групі Facebook