facebook

“Місія нездійсненна: Плем’я ізгоїв”: новий трейлер до фільму

Прем’єра бойовика в Україні запланована на 6 серпня.

1634532


У мережі набирає обертів промо-кампанія на підтримку п’ятої частини фільму “Місія нездійсненна”. Творці стрічки опублікували черговий трейлер до неї.

Кращі фільми 2015: Огляд найбільш очікуваних кінопрем’єр

За сюжетом, після розпуску ОМН, Ітан Хант залишається не при справах, а його команда несподівано стикається з розгалуженою міжнародною мережею високопрофесійних спецагентів – Синдикатом. Це “плем’я ізгоїв” одержиме ідеєю встановлення нового світового порядку і планує серію руйнівних терактів.

Ітан і компанія об’єднуються з дискредитованим британським агентом Ілсой Фауст і приступають до своєї самої нездійсненної місії, розуміючи, що кожен з них може виявитися на стороні Синдикату.

Головні ролі у фільмі зіграли Том Круз, Саймон Пегг, Вінга Реймза і Джеремі Реннера, а також Алек Болдуін і Ребекка Фергюсон.

Нагадаємо, що первісна дата релізу була призначена на 25 грудня 2015 року, але незабаром прем’єра була перенесена на 31 липня 2015 року. Офіційною причиною перенесення дати є уникнення конкуренції з фільмами “Зоряні війни. Епізод VII: Пробудження сили” і “007 Спектр”.

У Мережі з’явився перший трейлер до фільму “Місія нездійсненна 5”

Читайте також:  ВАЖЛИВО! Чому хрещення відбувається саме у дитячому віці, а не в дорослому? Ви будете шоковані правдою

Шукайте деталі в групі Facebook