facebook

У Південній Кореї кількість заражених коронавірусом досягла 50 осіб

У Південній Кореї від коронавірусу померли чотири людини.

1635223




Кількість тих, що заразилися коронавірусом близькосхідного респіраторного синдрому (БСРС/MERS) у Південній Кореї збільшилася до 50 осіб, повідомляє РИА Новости.

Раніше повідомлялося про 42 підтверджені випадки зараження вірусом.

Міністерство охорони здоров’я і добробуту країни підтвердило 9 нових випадків зараження, проте повідомило, що один з пацієнтів одужав і став першим із захворілих, хто залишив лікарню.

Вважається, що всі дев’ять хворих заразилися від первинно інфікованого пацієнта. Серед них один медичний співробітник, що проводив його лікування.

У Південній Кореї від коронавірусу померли чотири людини. Для запобігання розповсюдження коронавируса в країні закриті вже більш як 900 шкіл.

За даними південнокорейських медиків, смертність від вірусу БСРС/MERS в країні становить 9,8%. Ні вакцини, ні лікарських засобів від цього захворювання не існує.

У середу уряд Південної Кореї оголосив про створення оперативної групи по боротьбі зі смертельно небезпечним коронавірусом. До неї увійдуть представники органів охорони здоров’я, лікарі та експерти.

Також передбачається визначити низкумедичних закладів, в які будуть направляти пацієнтів з вірусом MERS. Наразіназви лікарень, в яких перебувають люди, які заразилися коронавірусом, не повідомляються, незважаючи на вимоги південнокорейського населення.

Читайте також:  Уряд планує застрахувати вчителів і школярів від коронавірусу

Шукайте деталі в групі Facebook