facebook

Якраз оця хвора людина й анексувала Крим! І майже рік божилася, що вона про це нічого не знає!

Уявити, що Росія нападе на країни НАТО, може тільки хвора людина, заявив президент Росії Володимир Путін в інтерв’ю газеті “Il Corriere della Sera”, повідомляють Патріоти України.

“Що стосується побоювань якихось країн з приводу можливих агресивних дій Росії. Думаю, що тільки хвора людина, і то уві сні



, може собі уявити, що Росія раптом нападе на НАТО.

У деяких країнах просто, мені здається, спекулюють на страхах щодо Росії”, – сказав він. “Деякі хочуть грати роль таких прифронтових країн, яким за це потрібно чимось додатково допомагати: або у військовому плані, або в економічному, фінансовому, якому завгодно іншому. Тому підтримувати цю ідею безглуздо, під нею немає жодних підстав”, – підкреслив Путін. Він припустив, що американцям не дуже хочеться зближення Росії і Європи, а хочеться зберегти своє лідерство в атлантичному співтоваристві, і для цього їм потрібна зовнішня загроза.

“Ірану явно недостатньо – не та загроза, не дуже страшно. Ким лякати? Звідки не візьмись криза в Україні. Росія змушена реагувати. Може бути, це спеціально зроблено, я не знаю. Але не ми це робимо?”, – відзначив главаръ держави. На думку Путіна, сьогодні нічого боятися Росію. “Хочу Вам сказати: світ настільки змінився, що люди при здоровому глузді не можуть собі уявити такого великомасштабного військового конфлікту сьогодні. Нам є чим займатися, запевняю вас”, – відзначив він.

Джерело: http://patrioty.org.ua/nespodivano-putin-zayaviv-shho-ne-hvoriy-shhob-pochinati-viynu-proti-nato/

Читайте також:  "Наглухо закрили кордон": Білорусь визнала брехню Лукашенка про Україну

Шукайте деталі в групі Facebook