facebook

Москаль про “Новоросію” та ЛНР: Будуть зметені з лиця землі

У Сєвєродонецьку відзначили 77-річчя Луганської області.

1635423




Губернатор Луганської області Геннадій Москаль заявив, що Луганськ – це Україна, а різні “Новоросії” і ЛНР будуть зметені з лиця землі. Про це він сказав на святкуванні 77-мої річниці з дня утворення Луганської області, повідомляє сайт Москаля.

Річниця відзначалася в Сєвєродонецьку. Урочисті заходи відбулися на головній площі міста перед обласною військово-цивільною адміністрацією.

У сценарії святкування – підписання договору про співпрацю між обласною адміністрацією та громадською організацією “Луганське земляцтво” у Києві.

Під час підписання документа керівник області Геннадій Москаль зазначив: “Ми підписуємо цей договір у день створення Луганської області. Для нас це не тільки історико-культурна, а й політична подія. Ми проводимо святкування під девізом “Луганська область – це Україна”. Не «Новоросія», не «вата», не різноманітні ЛНР тощо. Все це тимчасове і буде зметено з лиця землі”.

Він також висловив думку, що Луганська область була, є і буде єдиною і неподільною в тих рамках, які визначені територіально-адміністративним устроєм і Конституцією України.

Як повідомлялося, зараз розпорядженням Москалязакрито транспортне сполучення вантажних автомобілів з Луганською областю, а також залізничне. Потрапити в окуповані території Луганщини можна тільки пішки або на легковому автомобілі.

Досвід блокади Москалем ЛНР у президентській партії БПП пропонують застосувати і в ДНР.

Читайте також:  Столичні журналісти в шоці від Прикарпатського міністра Насалика (фотофакт)

Шукайте деталі в групі Facebook