facebook

Доба в АТО: тривають обстріли з важкого озброєння

Обидві сторони повідомляють про активне застосування важкого озброєння.

1635413




Ситуація в зоні АТО залишається напруженою, обидві сторони продовжують повідомляти про порушення мінських домовленостей. Зокрема повідомляється про застосування важкого озброєння.

“Як уже повідомляв прес-центр АТО, з опівночі значно зросла кількість випадків застосування реактивних систем залпового вогню. Тричі з “Градів” була обстріляна Старогнатівка, що в Донецькій області. Також з таких систем озброєння били по Гранітному і Богданівці. Удень банди російсько- терористичних військ продовжили обстрілювати позиції наших підрозділів у районі Гранітний і Старогнатівка з артилерії калібру 122-мм і 120-мм мінометів”, – ідеться в повідомленні прес-центру АТО.

Повідомляється, що на Артемівському напрямку удари ворожої артилерії понад 120 мм зафіксовані в Ленінському та Луганському. Широкине двічі було обстріляне з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. А на Луганщині по населеному пункту Кримське вели вогонь з гранатометів.

“У черговий раз представники ОБСЄ повідомили про перешкоджання роботи їхньої місії з боку НВФ на окупованих територіях”, – інформують у прес-центрі АТО.

Також у повідомленні наголошується, що в зоні АТО проводяться активні заходи з протидії ворожим розвідувально-диверсійним групам. “Тому час від часу перекриваються пункти пропуску на окуповані території”, – інформують у прес-центрі АТО.

У свою чергу сепаратисти також повідомляють про обстріл і бої. Зокрема повідомляється, що близько 19:00 під обстріл потрапив Куйбишевський район.

“Знову під вогнем Жовтневий. Горить ринок і прямі влучення в два приватних будинки по вул. Зоологічній і Башкирській. Ринок на Жовтневому. Один поранений. Почався новий обстріл.

Кремлівський, 23 – пряме влучення, покрівля. Обстріл триває”, – йдеться у зведеннях.

Також повідомляється про бої в передмістях Донецька: в Спартаку та Ясинуватій та Пісках.

Читайте також:  Доба у зоні АТО: поранено шість військових

Крім того, повідомляється про боєзіткнення на Луганському напрямку.

Шукайте деталі в групі Facebook