facebook

Блогера Тюменцева уже вдруге помістили в карцер!!! ВІДЕО

Російський Блогер-Патріот Вадим Тюменцев розповідав про відправку російських військових на територію Донбасувоювати у складі терористичних банд “ДНР” і “ЛНР” проти УКРАЇНЦІВ, чим неабияк р



озлютив кремлівсько-путінську банду
.

У лютому Вадим Тюменцев перебував під підпискою про невиїзд – його звинувачують за статтями «публічні заклики до здійснення екстремістської діяльності, здійснені з використанням засобів масової інформації або інформаційно-телекомунікаційних мереж, в тому числі мережі Інтернет» і «розпалювання ненависті або ворожнечі, а також приниження людської гідності».

Наприкінці квітня Кіровський районний суд змінив запобіжний захід на утримання під вартою на два місяці, до 28 червня. Слідство повідомило, що Вадим Тюменцев не з’являвся за викликом слідчих, а також виїжджав за межі Росії.

За інформацією захисника, перший раз Вадима Тюменцева помістили в карцер 26 травня на десять діб. «Він вийшов 4 червня, і його помістили туди повторно з тих же причин, що і в перший раз, але вже на 15 діб», – прокоментував адвокат Антон Іванов.

Він зазначив, що на його запити начальник СІЗО «поки не відповів».

«За законом про ЗМІ, він зобов’язаний або відповісти протягом семи днів, або прийняти рішення про відстрочення відповіді і повідомити мене про це. Ні відповіді, ні повідомлення я не отримав», – додав Антон Іванов.

Крім того, «екстреміст» Тюменцев поставив запитання президенту росії Путлеру: «До яких пір томські чиновники крастимуть, а ФСБ і прокуратура – їх кришувати і притягати до кримінальної відповідальності тих, хто розкриває корупційні зв’язки?»

Джерела:

– http://golosa.info/node/14036

– http://news.vtomske.ru/news/106082.htm

Читайте також:  СБУ‬ позбавила акредитації британську журналістку, яка підбурювала бойовиків стріляти по українських військових

Шукайте деталі в групі Facebook