facebook

Бред Пітт зніметься у сатиричній комедії про війну в Афганістані

Популярний актор зіграє в стрічці головну роль і виступить продюсером проекту.

1636710



Бред Пітт зніметься у сатиричній комедії “Машина війни”, що базується на книзі Майкла Гастінгса “Дика і жахлива історія про американську війну в Афганістані”, повідомляє Variety. Права на екранізацію належать сервісу Netflix, а режисером і сценаристом кінострічки призначено Девіда Мішо. За попередніми прогнозами, фільм вийде на екрани в 2016 році.

“Мені пощастило робити великий, сміливий фільм про розширювану, складну, громіздку і божевільну машину сучасної війни і про життя тих, кого вона стосується”, – прокоментував Мішо.

Пітт не лише зіграє в стрічці головну роль, а й виступить продюсером проекту. Акторові належить втілити образ американського генерала, котрий поставив перед собою мету здобути нездобувану перемогу над Афганістаном.

“Темрява і в’єтнамки”. Бред Пітт отримав серйозні травми обличчя

Прототип персонажа Пітта – генерал армії США Стенлі Мак-Крістал, котрий пішов у відставку в 2010 році після скандального інтерв’ю для журналу Rolling Stone, в якому він дозволив собі різко висловитися на адресу посла США в Афганістані Карла Ейкенберрі та інших американських політиків, зокрема й віце-президента Джо Байдена.

Раніше повідомлялося про те, що кінокомпанії Paramount Pictures і Plan B назвали дату виходу сиквела постапокаліптичного бойовика “Війна світів Z” з Бредом Піттом у головній ролі.

Бред Пітт зніметься в новому фільмі про Другу світову війну

Бред Пітт – американський актор і продюсер, лауреат премії “Золотий глобус” за роль другого плану у стрічці “Дванадцять мавп”. Володар премії “Оскар” як один з продюсерів фільму “12 років рабства” – переможця в категорії “Найкращий фільм” на церемонії 2014 року; до цієї перемоги 4 рази ставав оскарівським номінантом: тричі як актор і одного разу як продюсер.

Читайте також:  У Франківську вдруге пройде міжнародний фестиваль "Porto Franko Гогольfest"

Шукайте деталі в групі Facebook