facebook

У Харкові затримали підлітків, підозрюваних у потрійному вбивстві

Мотивом вбивства стали неприязні стосунки.

1638092




У Харкові затримали трьох неповнолітніх за підозрою у скоєнні потрійного вбивства, повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Харківській області.

Уранці 11 червня на вулиці Миру з численними тілесними ушкодженнями голови та тулуба виявлені тіла двох чоловіків: 50-річного та 58-річного громадян без певного місця проживання.

З місця події до лікарні у важкому стані були доставлені жінка і двоє чоловіків. Один з них помер від отриманих травм в медичній установі.

«Менш ніж за добу оперативники та дільничні інспектори міліції затримали за обґрунтованою підозрою у здійсненні злочину трьох неповнолітніх жителів Харкова. Двоє 15-річних і 16-річний хлопці вже мали проблеми із законом за здійснення майнових злочинів», – повідомляє міліція.

За попередніми даними, мотивом вбивства стали неприязні стосунки, в результаті чого підозрювані забили чоловіків до смерті.

Порушено кримінальне провадження за ч. 2, п. 1 ст. 115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

У Черкасах чоловік вбив жінку і застрелився – ЗМІ

Нагадаємо, в Харкові пізно увечері 11 червня близько 40 осіб влаштували погром з різаниною на вулиці Отакара Яроша, де розташоване студентське містечко з гуртожитками кількох вишів.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  На Прикарпатті матір жорстоко вбила немовля: Відразу після пологів нанесла два удари ножем

Шукайте деталі в групі Facebook