facebook

“Лицарі Круглого столу”: Девід Бекхем зніметься в новому фільмі Гая Річі

Картина “Лицарі Круглого столу: Король Артур” вийде на екрани в 2016 році.

1638212




Екс-футболіст Девід Бекхем зніметься в новому фільмі Гая Річі під назвою “Лицарі Круглого столу: Король Артур”, повідомляє британська преса. Зазначається, що він виконає епізодичну роль у проекті, реліз якого запланований на наступний рік.

“У стрічці буде сцена, де один з героїв витягне Екскалібур з каменю – саме там з’явиться Бекхем”, – пише портал Contactmusic, посилаючись на власні джерела.

Девід Бекхем випустить власну лінію одягу

Також наголошується, що в сценарій фентезі будуть спеціально додані жарти, пов’язані з футболом і значимістю персонажа відомого футболіста.

Сюжет фільму оповідає про молодого Артура, який тиняється на околицях Лондоніума зі своєю бандою. Своїм походженням він зовсім не дорожить і не цікавиться. Так він живе до моменту, коли доля зводить його з магічним мечем Екскалібур.

Після цього Артур кардинально змінюється. Він закохується, приєднується до руху опору і об’єднує навколо себе людей  для того, щоб повалити тирана Вортігема, який вбив батьків Артура і захопив трон.

Наразі в акторський склад картини вже входять Чарлі Ханнем (король Артур), Джуд Лоу (кельтський король Вортигерн), Поппі Делевінь, Ерік Бана, Джімон Хонсу, Астрід Берже-Фрісбі та інші.

Гай Річі вже співпрацював зі спортсменом – у 2013-му знаменитий режисер знімав рекламну кампанію за участю Бекхема.

Нагадаємо, що Девід Бекхем відомий у футбольному світі своїми високими навичками виконання стандартів і штрафних ударів. У 2011 році був визнаний найбільш високооплачуваним футболістом світу.

Читайте також:  Російський ролик вперше набрав мільярд переглядів на YouTube

Шукайте деталі в групі Facebook