facebook

Срібло та три четвертих місця: Підсумки для України на Європейських іграх

Першим українським призером Європейських ігор став борець Димитрій Тимченко.

1638855



Одна срібна медаль – таке досягнення українських спортсменів 13 червня на Європейських іграх у Баку.

Першим українським призером Європейських ігор став борець греко-римського стилю Димитрій Тимченко, який виступає в категорії до 98 кг. Тимченко поступово пройшов 1/8 фіналу, чвертьфінал і півфінал, де по черзі здолав представників Греції, Франції та Білорусії. У фіналі Димитрій Тимченко боровся проти росіянина Іслама Магомедова, але в “золотому” поєдинку програв, залишившись зі сріблом.

Був близький до бронзової медалі представник України в категорії до 80 кг Олександр Шишман, але програв сутичку у втішному фіналі білорусу Віктору Сасуновському.

Також за крок від медалі зупинилися Юлія Єлістратова в тріатлоні і Катерина Крива в карате у категорії до 50 кг.

Єлістратова півтори хвилини програла у плаванні, де сформувалася трійка лідерів. Як не намагалася українка відіграти відставання в бігу, але зуміла тільки наблизитися до суперниць, але не наздогнати їх, ставши четвертою. Крива з другої позиції в групі пройшла до півфіналу, але там програла туркені Серапі Озчелік, а в поєдинку за “бронзу” українка в рівній боротьбі поступилася француженці Олександрі Реччья.

Також шанси на медаль у нас були в маутенбайку, де у жінок ми пов’язували надії з Яною Беломоїною, але в підсумку вона фінішувала сьомою, п’ять хвилин програвши лідеру.

З інших досягнень українських спортсменів відзначимо вихід жіночої команди з настільному тенісу в чвертьфінал, де завтра наші дівчата зіграють зі Швецією, а також треті місця Єлизавети Яхно і команди України в синхронному плаванні в соло і довільній програмі.

Інші українські спортсмени не порадували своїми результатами, але ми віримо, що вже завтра медальна скарбничка України поповниться медалями. Основні надії пов’язані з борцями Дмитром Пишковим і Жаном Беленюком.
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Поставлена крапка: експерти встановили ключовий фактор у ДТП з Зайцевою

Шукайте деталі в групі Facebook