facebook

Міс Зімбабве позбавили титулу через скандал з оголеними знімками

Комітет конкурсу назвав поведінку красуні аморальною.

1638190




Модель Емілі Качоте позбавили титулу “Міс Зімбабве” через аматорські знімки, на яких вона зображена повністю голою, передає Associated Press. Фотографії 25-річної Емілі були розміщені на сервісі WhatsApp.

Комітет конкурсу прийняв рішення позбавити Емілі Качоте титулу, назвавши її поведінку аморальною. У заяві сказано: “Виконавча рада конкурсу позбавляє Емілі Качоте титулу “Міс Зімбабве”. Її поведінка класифікується як аморальна і є підставою для дискваліфікації”.

Представник моделі підтвердив наявність знімків Качоте в оголеному вигляді. Також він додав, що дівчина не розміщувала фотографії. Імовірно, це зробив її колишній коханий.

Конкурс Міс світу прощається з виходом у купальниках

До слова, сама Качоте дивується через подію. Дівчина розповіла журналістам, що наступного тижня відбудеться прес-конференція за участю її адвоката, а на своїй сторінці в соціальній мережі написала: “Немає жодної пощади для тих, хто перебуває на вершині харчового ланцюжка. Ти або мисливець, або жертва”.

Таким чином, Качоте не представлятиме країну на конкурсі “Міс світу”. Роком раніше з такої ж причини титулу позбавили її попередницю – Табісо Фірі.

Читайте також:  “Думать і ізлагать на рускам”: Нова “Міс Україна – 2019” заявила, що не розмовлятиме українською мовою

Шукайте деталі в групі Facebook