facebook

Терористи відрізняються від звичайних бандитів-убивць скритністю і підлістю!

РаSSєйська техніка для знищення українців. Донбас. 9 травня 2015

«Ми й далі занепокоєні тим фактом, що, як ми бачимо, триває постійний потік постачання зброї



і живої сили з російського боку кордону в Україну. Є безліч доказів того, що російські військові далі надають підконтрольним росії сепаратистам на сході України важке озброєння і допомогу», – сказав речник Білого дому Джош Ернест на брифінгу.

За словами речника, Україні, яка постала перед таким викликом у себе на сході, її урядові й економіці дуже важлива підтримка з боку міжнародної спільноти. Він нагадав, що президент США Барак Обама під час саміту «Групи семи» минулого тижня назвав таку підтримку пріоритетною.

Речник додав, що США вже надали Україні військову підтримку і продовжують підтримувати український народ і українських військових, які постали перед такою загрозою, а також надали Україні значну економічну допомогу.

У понеділок, 15 червня, радник голови Служби безпеки України Маркіян Лубківський повідомляв, що спеціальний представник голови СБУ передав у Вашингтоні партнерам зі США докази російської збройної агресії, зібрані бійцями антитерористичної операції.

«Мова йде про матеріали, що підтверджують вчинення злочинів проти людяності на нашій землі і які стануть предметом аналізу з боку сенаторів і конгресменів США. Зібрані матеріали можуть лягти в основу доказової бази для притягнення агресора до кримінальної відповідальності», – написав Лубківський у фейсбуці.

В Україні, як і на Заході, говорять про достатню кількість доказів прямої участі Росії у війні проти України в частині Донбасу – і наданням сепаратистам озброєнь і живої сили у вигляді «добровольців», і забезпеченням їх військовим навчанням і професійним російським командуванням, і безпосередньою участю в бойових діях підрозділів Збройних сил Росії. Москва, попри всі докази, заявляє, що все це неправда, за винятком того, що на Донбасі дійсно є деякі «добровольці» з Росії.

Читайте також:  У Росії закінчуються ракети, а у Кремлі з’являються сміливці, які висловлюють Путіну незгоду: експерт розповів, хто це може бути

Джерело – http://www.radiosvoboda.org/content/news/27073880.html

Шукайте деталі в групі Facebook