facebook

Велозу: Суркіс не дозволить мені піти

Півзахисник Динамо Мігел Велозу прокоментував чутки про можливий відхід з клубу.

1639666



“Назад в Спортинг? У мене є ще рік контракту з Динамо, і я хочу пограти в Лізі чемпіонів. Повернення в Лісабон поки виглядає важко. Президент Динамо не дозволить мені піти”, – розповів Велозу виданню Il Secolo XIX.

“Дженоа? Я завжди стежу за Дженоа. Місто мені дуже подобається. Але не зараз, а в майбутньому, хтозна, не можу виключити це. Було б здорово. Дружина була б дуже щаслива, і це не секрет”, – прокоментував португалець можливе повернення в Італію.

“Ми зробили золотий дубль – виграли чемпіонат і кубок, випередивши нашого історичного суперника, що не могли зробити вже п’ять років. Завдяки цьому відразу вийшли в основний раунд Ліги чемпіонів”, – підбив підсумки сезону Велозу.

“Чому зірвався торішній перехід в Фіорентину? Я хотів перейти, але в кінцевому підсумку мої надії не виправдалися через позицію президента клубу”.

Нагадаємо, раніше СПОРТ bigmir) net повідомляв про те, що хорватський півзахисник Динамо може перейти в Хайдук. Зазначимо, що другий легіонер Динамо заявив, що не буде змінювати клуб влітку.
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Андрій Ярмоленко може продовжити кар'єру в Італії

Шукайте деталі в групі Facebook