facebook

Кеті Перрі оголилася для рекламної кампанії Moschino

Відома співачка Кеті Перрі стала обличчям італійського модного бренду Moschino.Днями артистка поділилася першим знімком з нової рекламної кампанії, а сьогодні в її фотоблозі з’явилися інші фотографії, на яких Перрі позує у вельми провокаційних образах.

На одному з фото, яке відзначили як вподобане понад 500 тисяч шанувальників з усього світу, Кеті позує в пальто, одягнутому на голе тіло. На інших знімках співачка з’являється в сукнях і топах, які вигідно підкреслюють її груди і плоский живіт.


Кеті Перрі не перший раз співпрацює з брендом. У 2014 році вона брала участь в модному показі в Мілані і часто з’являється на світських заходах в нарядах модного будинку.

Кеті Перрі влаштувала екстравагантне шоу на Super Bowl 2015

Раніше повідомлялося, що Кеті Перрі постала в незвичних образах у фотосесії для Wonderland.

Кеті Перрі стала популярною після виходу синглу “I Kissed a Girl” та альбому “One of the Boys” в 2008 році. Вона є володаркою численних нагород, в тому числі була тринадцять разів номінована на премію “Греммі”. Сьогодні Кеті є однією з найбільш активних користувачів соцмереж серед зірок.

Moschino – італійська модна марка, що спеціалізується на виробництві чоловічого, жіночого та дитячого одягу, взуття, аксесуарів і парфумерії.

Читайте також:  «Агресивне і самовпевнене стерво»: як зрадниця Аліна Гросу розважає російську публіку (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook