facebook

Business Insider показав життя кандидата в президента США Дональда Трампа

Відомий бізнесмен заявив про намір балотуватися в президента США в 2016 році.

1641487


Провідний новинний портал світу Business Insider розповів, на що один з найуспішніших бізнесменів США Дональд Трамп витрачає свій маєток. За словами видання, зірка американського телебачення, який заявив про намір балотуватися в президенти Сполучених Штатів, купує дорогі літаки, автомобілі та нерухомість, а також витрачається на різні розваги.

У 2010 року Трамп уже заявляв, що збирається виставити свою кандидатуру на пост президента США в 2012 році від Республіканської партії, але пізніше відмовився від передвиборної гонки. Торік на своїй сторінці в соціальній мережі він обізвав Барака Обаму психом.

На сьогоднішній день маєток бізнесмена за різними оцінками становить 9 мільярдів доларів, що робить його найбагатшим з кандидатів-республіканців. Однак журнал Forbes оцінює цю суму в 4,1 мільярда доларів.

Нагадаємо, що Трамп є президентом компанії Trump Organization – великої будівельної компанії в США і засновником компанії Trump Entertainment Resorts, яка управляє численними казино і готелями по всьому світу. Він став знаменитістю завдяки екстравагантному стилю життя і відвертому стилю спілкування, а також своєму успішному реаліті-шоу “Кандидат”.

Читайте також:  Латвія прийняла дітей, які постраждали від війни на Донбасі

Шукайте деталі в групі Facebook