facebook

В десятці найсильніших світу з настільного тенісу спортсмен з Івано-Франківщини

В результаті отриманих перемог в серії про турів в Словенії, Словаччині та Німеччині Василь Петрунів пробився в десятку найсильніших спортсменів світу (9 ракетка, світовий рейтинг станом на 01.06.15).



Спортсмен з обмеженими руховими можливостями (3 клас, грудне ураження хребта) житель Тисмениці, добираючись кожного дня до спеціалізованої зали, що знаходиться в ІФНТУНГ під керівництвом тренера-викладача Кушніра Василя у конкуренції 89 тенісистів зумів здолати рубіж кращої десятки світу. З 01 листопада 2015 року перших 22 спортсмени світового рейтингу отримують ліцензію на пара олімпіаду, що відбудеться у вересні 2016 року в Ріо-де-Жанейро. Від так у Василя Петруніва є всі шанси вибороти ліцензію та змагатись за найвищі нагороди олімпійських ігор в індивідуальному заліку.

Крім цього, харків’янин Олександр Єзик, спортсмен другого класу (шийне ураження хребта) також потрапив до десятки сильніших світу та посідає 6-ту позицію серед 60 спортсменів. Це дає можливість представникам національної збірної команди виступати на пара олімпіаді ще й у командному заліку.

Щиро вітаємо наших хлопців, а також тренерський колектив інваспорту з досягнутими успіхами та бажаємо їх покращувати у наступних стартах.

джерело http://pravda.if.ua/news-79468.html

 

 

Читайте також:  В калуській багатоповерхівці оселились шершні: мешканці викликали рятувальників

Шукайте деталі в групі Facebook