facebook

Кінець режиму: вчора побили “комуняків”, сьогодні – “путіна у відставку”

19 червня в Москві було вчинено напад на пікет комуністів, який збирав “бабло” для т.зв. «НавароSSії»



, повідомляється на офіційному сайті компартії.

«Вчора ввечері на пікет КПРФ, який збирав “ґуманітарную помащь” для “мірнава насєлєнія” Донбасу біля метро “Університет” у Москві, було скоєно напад», – йдеться в повідомленні.

Молоді російські демократи в камуфляжі, з гаслами «На тобі за твою ДНР!», «Якби не ваші ватники, на Україні не було б війни» і т.д. розгромили намет КПРФ і завдали кілька ударів активісту, який в ній чергував.

Нагадаємо, що це вже далеко не перший випадок нападу на прихильників самопроголошених «рєспублік» у Росії. Так, днями в Петербурзі невідомі спалили агітаційний автомобіль, що належав прокремлівському «Народно-асвабадітєльному двіженію».

А вже сьогодні в Москві пройшов пікет проти військового вторгнення кремлівсько-путінського режиму в Україну.

Як повідомив власний кореспондент УНІАН у РФ, активісти руху «Солідарність» вийшли до метро «Полянка» з плакатами: «Агресія проти України, криза в Росії – Путіна у відставку“, “Свободу Надії Савченко“, “Маріуполь – це Україна”.

Деякі учасники акції тримають плакати з цитатами Бориса Нємцова: “Операція з захоплення Криму почалася, коли Янукович ще був у Києві”, “Антикризовий план уряду передбачає продовження війни з Україною“, “Я не хочу, щоб гинули люди. Не хочу, щоб гинули росіяни, не хочу, щоб гинули українці“, “Я вважаю злочином, просто справжнісіньким злочином війну проти України” та інші.

Частина учасників тримають у руках державні прапори України і РФ.

Як зазначають організатори акції, їх головне завдання – інформувати громадян РФ про соціально-економічні та політичні наслідки війни з Україною для самої Росії.

Читайте також:  “Марш свободи” у Варшаві: десятки тисяч поляків вийшли на протести (відео)

Джерела:

– http://rufabula.com/news/2015/06/20/smash-the-red

– http://www.unian.ua/politics/1091768-putina-u-vidstavku-u-moskvi-prohodit-piket-proti-viyskovogo-vtorgnennya-v-ukrajinu-fotoreportaj.html#ad-image-0

Шукайте деталі в групі Facebook