facebook

Доба в АТО: обстріли Пісок, Старогнатівки і бої в Донецьку

Українські військові і сепаратисти продовжують звинувачувати один одного в обстрілах на Донбасі.

1645320




За минулу добу противник обстріляв позиції силовиків 91 раз, передають у прес-центрі АТО.

“Зокрема, 55 обстрілів позицій сил АТО було здійснено в районі Донецька. Під вогонь з 120-мм мінометів потрапили Піски, Красногорівка, Авдіївка, Первомайське, Мар’їнка та Опитне. Також по Пісках, Красногорівці і Невельському били артсистеми калібру 122 мм. По Водяному – ворожі танки”, – сказано в повідомленні.

Тим часом на Луганщині з гранатометів і 82-мм мінометів неодноразово була обстріляна Станиця Луганська.

“У районі Артемівська зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики били по Майорську та Лозовій. Гаряче і на підступах до Маріуполя. Там терористи зі 122 і 152-мм гаубиць завдавали удари по Широкиному і Старогнатівці. Крім того, за Старогнатівкою били танки бойовиків”, – передають у штабі АТО.

Не змінилася істотно картина обстрілів і після півночі.

У свою чергу, сепаратисти продовжують звинувачувати ЗСУ в обстрілі. На інформресурсі сепаратистів повідомляється, що вночі йшли стрілецькі бої в районі Сокільників, Кримського та Жолобка. Також тривають стрілецькі бої в Донецьку. “Донецьк. Путилівка під артобстрілом з напряму Авдіївки. За Спартаком – стрілецькі бої”, – сказано в повідомленні.

Раніше в штабі АТО заявляли, що противник обстріляв позиції силовиків 86 разів, ситуація залишається складною, але контрольованою. Епіцентром боїв залишається донецький напрямок.

Нагадаємо, у вівторок в Парижі відбулася зустріч глав МЗС “нормандської четвірки”. Повідомляється, що учасники зустрічі висловилися за якнайшвидшу демілітаризацію Широкиного.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  У силах АТО виявили “Барака Обаму”: соцмережі вразила його історія (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook