facebook

Невідомий в Одесі стріляв у двох міліціонерів, один з них загинув

Підозрюваний, за даними ЗМІ, оголошений в розшук.

1645301


В Одесі невідомий стріляв у двох співробітників патрульно-постової служби, в результаті чого один з них помер, повідомив глава міліції в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе в ефірі “Шустер.Live”.

Він розповів, що співробітники патрульно-постової служби зупинили підозрілий автомобіль, з якого по них почали стріляти. Обидва отримали поранення, від яких один співробітник ППС помер.

У прес-службі міліції Одеської області зазначили, що інцидент трапився біля пляжу “Аркадія”.

“26 червня, о 22:20 надійшло повідомлення про те, що біля пляжу “Аркадія” в місті Одеса двоє працівників полку патрульної служби міліції отримали вогнепальні поранення. Виїздом на місце встановлено, що правоохоронці перебували у форменому одязі з табельною зброєю на патрулюванні з охорони громадського порядку. Під час несення служби міліціонери отримали вогнепальні поранення в область черевної порожнини від невідомої особи”, – йдеться в повідомленні.

Також місцеве видання “Думська” з посиланням на джерело в правоохоронних органах зазначає, що міліція розшукує злочинця.

“У районі Аркадії, Черняховського, Піонерської, Фонтанської дороги за скоєння особливо тяжкого злочину розшукується чоловік середніх років у сірій футболці, чорній куртці, темних окулярах з рюкзаком. Подробиці міліція не повідомляє. Розшукуваний вкрай небезпечний”, – зазначило джерело.

 

Читайте також:  Виганяє чоловік: в Одесі жінка з 2-місячним немовлям вже 5 діб ночує на вулиці

Шукайте деталі в групі Facebook