facebook

Фестиваль «АртЕфект» в Івано-Франківську запрошує на свої локації (фото)

Мистецький захід приурочений до дня Молоді і дня Конституції.



Культурно-мистецька програма фестивалю проходить на міському озері та в парку ім. Т. Шевченка.

Арт-платформа дає можливість обмінятися досвідом, знаннями та навиками між учасниками, що у свою чергу формує їхню особистість у вільному просторі та сприяє самовираженню та самореалізації.

На фестивалі відбувається багато різних благодійних заходів для закупівлі необхідних речей захисниками України. Учасники й глядачі мають змогу долучитись до створення необхідних захисних приладь для воїнів АТО, також тут можна купити сувенірну продукцію, гроші за яку будуть використані адресно потребуючим військовим частинам.

В рамках фестивалю проводиться безліч різнопланових мистецьких заходів, де кожен може знайти свою локацію і взяти в ній участь.

Також функціонують виставки-продаж хенд-мейд робіт та на будь-який смак, а також майстер-класи від франківських майстрів рукоділля.

Відпочиваючі мають змогу відвідати танцювальні майстер-класи, військові показові виступи, мотовиставку, можуть долучитися до плетіння сіток, а ще навчитись розписувати пряники і готувати українські національні страви.

джерело http://firtka.if.ua/?action=show&id=80325

Читайте також:  9 смертей та майже пів тисячі нових хворих за добу – Прикарпаття знову лідирує за захворюваністю на COVID-19

Шукайте деталі в групі Facebook