facebook

Ріанна знялась без спіднього в новому кліпі Bitch Better Have My Money

27-річна співачка вперше виступила режисером.

1647430


Сьогодні вночі відбулась прем’єра нового кліпу барбадоської R&B і поп-співачки Ріанни на пісню Bitch Better Have My Money. 27-річна артистка сама виступила режисером кліпу, який рясніє пікантними і кривавими сценами.

“Нарешті я спробувала себе в ролі режисера! Концепція цього відео спала мені на думку 8 місяців тому. Отже, ви маєте зрозуміти, наскільки я зараз хвилююся!” – написала Ріанна на своїй сторінці в соціальній мережі.

У кліпі Ріанна з’являється в агресивному образі і поводиться відповідно: вона викрадає забезпечену жінку з її особняка і якийсь час утримує її в заручниках. Співачка та її спільниці постійно курять марихуану і всіляко знущаються над своєю жертвою.

У фінальній сцені барбадоська співачка постає оголеною. Дівчина манірно лежить на скрині, яка наповнена банкнотами, при цьому її тіло забруднено кров’ю.

Прем’єра пісні Bitch Better Have My Money відбулась на початку квітня, і цю подію не оминув скандал. Композиція викликала багато суперечок поміж шанувальників і музичних критиків, бо співачка Just Brittany заявила, що Ріанна вкрала її пісню, яку та заспівала ще рік тому.

Раніше повідомлялось про те, що 27-річна барбадоська співачка Ріанна, яку знають за її любов до експериментів, з’явилася на сторінках глянцю топлес блондинкою.

Читайте також:  «Вагітний» кліп Лободи спричинив скандал у мережі (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook