facebook

У США дельфін застрибнув на човен і зламав жінці обидві ноги

Тварина вагою 350 кілограмів несподівано застрибнула на борт, налякавши людей.

1647490




Американська сім’я вирушила на прогулянку на катері, коли на борт несподівано застрибнув 350-кілограмовий дельфін, повідомляє The Daily Mail. Тварина переламала жінці обидві щиколотки, при цьому сам дельфін також отримав травми морди і хвоста.

Інцидент стався 21 червня в каліфорнійському окрузі Оріндж (США). Дік і Кріссі Фрімен, разом з 12-річним сином Трістаном і 16-річною дочкою Кортні, вирушили на прогулянку на катері. У цей день подружжя відзначало 18-річчя з дня весілля і День батька.

У якийсь момент сім’я помітила неподалік від човна зграю дельфінів, чому всі дуже раділи, аж до того моменту, поки один з дельфінів не застрибнув прямо на борт судна.

Дельфін збив з ніг Кріссі і її доньку. Дівчинці вдалося піднятися і відійти на безпечну відстань, а жінці знадобилася допомога чоловіка. Дік негайно викликав поліцію і відправився в порт разом з дельфіном на борту.

У гавані сім’ю зустрів поліцейський катер. Співробітник поліції розповів пресі, що він був приголомшений побаченим – катер був повністю в крові, оскільки дельфін поранився під час стрибка. Жінку в шоковому стані негайно доправили в найближчий госпіталь. У Кріссі були зламані обидві щиколотки, вона провела в реанімації п’ять годин.

В Індії визнали дельфінів особистостями і заборонили дельфінарії

Дельфіна витягли з човна, обв’язавши його тіло тросами, і відпустили в портові води.

Раніше повідомлялося, що дельфін-альбінос, котрий стає рожевим від емоцій, став зіркою Музею китів в японському Тайдзі.

Читайте також:  Імміграційна служба США оновила форму заявки на Green card

Шукайте деталі в групі Facebook