facebook

Шакіра звинуватила кандидата у президенти США Дональда Трампа у расизмі

Латиноамериканську співачку обурили слова бізнесмена про мігрантів з Мексики.

1647443




Кандидат у президенти США від республіканської партії Дональд Трамп знову опинився в центрі скандалу. Цього разу співачка Шакіра через свою сторінку в Twitter звинуватила американського мільярдера в расизмі.

Причиною обурень латиноамериканської артистки стали ксенофобські та шовіністичні висловлювання Трампа на адресу мексиканців та інших латиноамериканців.

Кілька тижнів тому він назвав мексиканських іммігрантів злочинцями і насильниками, зазначивши, що Мексика скеровує до США не найкращих людей, “а тих, у кого повно проблем”. “Вони привозять сюди наркотики і злочини”, – наголосив він.

Шакіра різко відреагувала на такі слова кандидата на посаду президента США: “Це злісні расистські слова старого маніяка, які приведуть країну до розколу і шкодять демократії в США”.

Раніше Мексика відмовилася від участі в конкурсі “Міс Всесвіт”, правовласником якого є Трамп.

16 червня стало відомо, що американський мільярдерДональд Трамп балотується на посаду президента СШАвід Республіканської партії.

Нагадаємо, що Шакіра – колумбійська співачка, яка є однією з найуспішніших представників Латинської Америки в шоу-бізнесі. Вона володарка багатьох нагород: п’ять MTV Video Music Awards, двох “Греммі”, восьми “Латинських Греммі”, семи Billboard Music Awards, двадцяти восьми Billboard Latin Music Awards, а також має зірку на “Алеї слави”.

Читайте також:  Донька Ленні Кравіца знялася топлес у новій фотосесії

Шукайте деталі в групі Facebook