facebook

Нардепи від Батьківщини і БПП готові відкликати голоси за закон про кредити

Ігор Луценко та Олександр Черненко кажуть, що не розібралися при голосуванні.

 1647960



Народні депутати України від фракції “Батьківщина” Ігор Луценко та Блоку Петра Порошенка Олександр Черненко заявили про намір відкликати свої голоси за закон про реструктуризацію валютних кредитів, говориться в повідомленнях на їхніх сторінках у Facebook.

“Друзі, я вчинив як ідіот. Завтра відкликаю голос. Для мене був шок, коли прийшовши додому і, переглянувши підсумки голосування, виявив, що 1558 прийнятий в цілому. Зараз чекаю стенограму – як сформулював Гройсман. Я не чув, щоб йшлося про законі в цілому … Я до цього всюди говорив, що 1558-1 – це популізм”, – написав Луценко.

“Завтра відкличу свій голос за 1558-1. У тому бардаку, який стояв в залі, просто не розібрався. Це не виправдання, просто інформація. Але я неодноразово публічно проти цього закону, тому буду послідовним”, – пише Черненко.

Нагадаємо, втрати банківської системи України від прийняття законопроекту № 1558-1 “Про реструктуризацію зобов’язань за кредитами в іноземній валюті” складуть 95 млрд гривень, написала на своїй сторінці у Facebook міністр фінансів України Наталія Яресько

Читайте також:  Депутати від БПП підтримали надання дозволу на видобуток надр фірмі екс-регіонала Злочевського

Шукайте деталі в групі Facebook