facebook

Війна не за горами… Тепер уже в Рассєї – ГРОМАДЯНСЬКА!

“Давайте дивитися правді в очі: Росії залишилося існувати в тому вигляді, а якому вона існує сьогодні, рік-півтора



. Не більше”, – впевнений Влад Юсупов, правозахисник із Москви, який розповів про свої роздуми порталу “Голос України”:

“Я відштовхуюся не від емоційної складової, а від об’єктивних фактів:

1. Захід і Китай (передусім останній) зрозуміли, що за всіма погрозами в стилі «ми вас у радіоактивний попіл» стоїть виключнопанічний страх. Що розвалено за останні роки абсолютно все, що можна розвалити, ну, крім, хіба що інститутів залякування мас.

2. Стало очевидно, що, незважаючи на всю пропаганду й браваду, ніхто особливо не рветься помирати за «Навароссію», «руSSкий мір», «святого Владіміра».

3. Найбільше російські еліти налякали саме економічні способи впливу на Росію. Крім того, економіка Росії, судячи з усіх ознак, буде лише колапсувати, і виходу із ситуації також не існує.

4. Міжнародні суди нарешті позбулися комплексів і стали діяти досить жорстко стосовно путінського режиму. Яскравий приклад — «справа ЮКОСа». Розслідування у справі про збитий МН17 і виття російських дипломатів стосовно того — перші «квіточки». Немає жодних сумнівів, що буде рішення суду (трибуналу) і буде названо винних. Чим це загрожує, розуміють навіть найзатятіші шанувальники Путлера.

5. Високий рейтинг диктатора в XXІ столітті, швидше, свідчить про небезпеку, що існує для самого диктатора та його оточення. Соціальні вибухи не змусять на себе довго чекати в умовах економічної катастрофи.

Крім того, уряд у скрутних економічних умовах буде змушений піти на доволі ризиковані для себе кроки — починаючи від скорочення «соціалки» й утримання «мєнтів» до чергових, уже знайомих, фокусів (заборона валют, зміна грошових знаків тощо).

Читайте також:  Російська авіація в Сирії помилково вдарила по своїм військовим

Чим усе закінчиться? Боюся, що РПЦ в особі Чапліна права — війна не за горами.

Тільки громадянська

Джерело – http://www.golos.com.ua/article/256507

Шукайте деталі в групі Facebook