facebook

Суд заарештував заступника начальника Головного слідчого управління ГПУ

Суд заарештував заступника керівника ГСУ ГПУ Шапакіна з можливістю внесення застави в 3,2 млн гривень.

1649943




Печерський районний суд Києва заарештував першого заступника керівника Головного слідчого управління Генпрокуратури Володимира Шапакіна. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець на своїй сторінці в Facebook у вівторок, 7 липня.

“Суд заарештував заступника керівника ГСУ ГПУ В.Шапакіна з можливістю внесення застави в 3,2 млн грн”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в результаті спільної спецоперації ГПУ і СБУ в Києві напередодні були затримані перший заступник голови слідчого управління Генпрокуратури Володимир Шапакіна і заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць за підозрою у вимаганні хабара в особливо великих розмірах.

Як повідомив народний депутат Мустафа Найєм, під час обшуку у Шапакіна знайшли 130 тисяч доларів в кабінеті, 30 тисяч доларів і 22 тисячі євро в будинку; 170 тисяч і 500 тисяч гривень у квартирі, документи на депозитні вкладення на суму 800 тисяч гривень, а також незареєстровану вогнепальну зброю і боєприпаси. При обшуку у Корнійця знайшли 35 пакетів з діамантами із загальною кількістю 65 каменів.

За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  Хто крокує у безодню? Випадок із ув’язненим франківським журналістом Русланом Коцабою

Шукайте деталі в групі Facebook