facebook

Сьон перемагає Шахтар

Підопічні Мірчі Луческу поступилися в товариському матчі швейцарському Сьону.

1649922




У першому матчі товариського турніру Valais Cup Шахтарю належало грати зі Сьоном.

Можна сказати, що Мірча Луческу випустив основний склад. За винятком Асеведо, всі гравці мають регулярну практику в клубі.

Сьону вдалося відкрити рахунок у середині першого тайму. Циглер здорово пробив у дотик і не залишив шансів П’ятову. Однак гірники відразу ж відігралися. Гладкий віддав на Тейшейру, а бразилець пробив з п’ятнадцяти метрів і зрівняв рахунок.

Через 15 хвилин Сьон заробив пенальті, який реалізував Салатич, а вже через 5 хвилин був забитий і третій гол. Подібного розвитку подій Шахтар навряд чи міг очікувати.

Скоротити відставання міг Тейшейра. Однак реалізувати пенальті, зароблений Степаненком, бразилець не зумів – голкіпер парирував удар.

Вже через хвилину Тейшейра виправився і оформив дубль після комбінації за участю Марлоса і Тайсона. Ось таким видався перший тайм, в якому було забито аж п’ять голів.

У другому таймі Шахтар мав шанси як і зрівняти рахунок, так і пропустити ще один гол. Однак відзначитися команди більше так і не змогли. Таким чином Шахтар зазнав поразки в першому матчі Valais Cup.

Сьон – Шахтар 3: 2

Голи: Циглер, 21, Салатич, 37 (п), Конате, 41 – Тейшейра 22, 45 + 1

Нереалізований пенальті: Тейшейра, 45
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Усик звернувся до росіян: "Якщо ми один одному брати, не відпускайте своїх військових у нашу країну"

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: ,