facebook

Мюзиклу про Джеймса Бонда поки не буде

Правовласники спростували заяву доньки продюсера перших фільмів про агента 007.

1650484




Компанія Danjaq і студія MGM Studios спростували видачу ліцензії на створення мюзиклу, присвяченого агенту 007, повідомляють іноземні ЗМІ.

“Danjaq LLC і Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc підтверджують, що не передавали Меррі Зальцман або її компанії право на створення мюзиклу про Джеймса Бонда. Всі права на сценічні постановки в рамках франшизи належать Danjaq і MGM, а отже, таке шоу не може бути організовано без відповідного дозволу правовласників”, – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що Меррі Зальцман, дочка знаменитого продюсера Гаррі Зальцмана, який брав участь у створенні перших фільмів про Джеймса Бонда. За її словами, які наводив ресурс Playbil, належна їй компанія Placeholder Productions купила права на сценічну постановку за мотивами творів Яна Флемінга. Стверджувалося, що сценарій шоу з вельми промовистою назвою “Джеймс Бонд: Мюзикл” був доручений письменникові Дейву Кларку, а за музичну частину повинен був відповідати композитор Джей Генрі Вайз.

З’явився тизер до фільму “007: Спектр” з Монікою Беллуччі і Деніелом Крейгом

Нагадаємо, британський актор Деніел Крейг, який зіграв Джеймса Бонда, офіційно призначений глобальним борцем за ліквідацію мін і вибухонебезпечних боєприпасів

Читайте також:  Молода франківська співачка Роксолана Калин презентувала кліп на пісню "Дощ" (фото+відео)

Шукайте деталі в групі Facebook