facebook

Найсильніша дівчинка планети попросила Шварценеггера помирити США і Росію

Найсильніша дівчинка у світі передала Шварценеггеру листи від дітей Донбасу.

1592285


Російська спортсменка Мар’яна Наумова попросила американського культуриста, актора і політика Арнольда Шварценеггера стати президентом США і налагодити відносини з Росією, пишуть Аргументы и Факты. Атлетка поспілкувалася з колишнім губернатором Каліфорнії на силовому шоу в штаті Огайо. Крім того, Наумова передала йому листи від дітей з Донбасу.

“Арнольд уважно вислухав мене і обіцяв мені, що працюватиме над цим”, – сказала росіянка.

У США 15-річна школярка з Підмосков’я виступила на турнірі ArnoldBenchBach, організатором якого був сам Шварценеггер. Наумова витиснула штангу вагою 150 кілограмів, тим самим встановивши новий світовий рекорд серед дівчат-підлітків.

Попереднє досягнення також належить російській дівчинці: у вересні 2014 року вона впоралася з вагою 145 кілограмів.

На змаганнях Наумовій довелося скористатися допомогою американських тренерів та асистентів, оскільки її особистому наставнику Олексію Серебрякову відмовили у видачі візи.

Спортсменка встановила більше 15 різних світових рекордів у жимі штанги лежачи серед дівчат, має звання майстра спорту України міжнародного класу. Росіянка стала першою у світі неповнолітньою дівчиною, допущеною до професійних змагань з пауерліфтингу.

Крім спорту, Наумова також бере участь у різних гуманітарних місіях по всьому світу. Так, у жовтні минулого року спортсменка приїжджала в Донецьк і Луганськ, за що український уряд позбавив її всіх нагород і звань, виграних на території країни. А в червні 2014-го вона провела кілька семінарів у школах Північної Кореї.

Читайте також:  У Франківську "відомий український політик" розсікав під градусом на Mercedes-Benz GL 550

Шукайте деталі в групі Facebook